СПОРТИВНІ ДОСЯГНЕННЯ

26-27 березня 2024 року згідно з календарем змагання на 2023/2024 н.р. серед здобувачів освіти ЗФПО Львівської області, та з метою масового залучення студентської молоді до занять фізичною культурою, активізації участі здобувачів освіти у фізкультурно – оздоровчих, спортивно-масових, культурно-просвітницьких заходах, проходили змагання на першість області з футзалу на базі ВСП«Технологічний фаховий коледж НЛТУ України».

Серед шести команд-учасників команда ВСП «Львівський фаховий коледж ЛНУП» під керівництвом викладача фізкультури Мирона МОЛОЧІЯ зайняла 2-е місце і ввійшла у фінальну частину відбору.

28-29 березня на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, відбулись півфінальні та фінальні змагання з футзалу серед здобувачів освіти ЗФПО Львівської області, де визначались чотири кращі команди, які розіграли призові місця.

За результатами фінальної частини команда ВСП «Львівський фаховий коледж ЛНУП» зайняла ІІІ призове місце серед 23-х команд-учасників.

Вітаємо команду фахового коледжу на їх наставника Мирона МОЛОЧІЯ! Бажаємо подальших спортивних перемог!

#ВСЕЗАРАДИПЕРЕМОГИ????????

 

Share Your Valuable Opinions