ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ

Найдоступнішим способом для кращого засвоєння навчальних дисциплін є заняття у музеї з використанням його ресурсів. Зокрема, це взаємозв’язок навчання і виховання, використанні творчих, проблемних та дослідницьких завдань у процесі вивчення філософії під час відвідин музеїв.

4 березня 2024 року відбулось виїзне заняття з навчальної дисципліни Філософія під керівництвом викладача Галини КУКУЙ для здобувачів освіти третього курсу спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженеріягрупи ОПП Опорядження будівель і споруд та будівельний дизайн.

Здобувачі освіти мали можливість відвідати Львівський національний літературно-меморіальний музей Івана Франка (Дім Франка). Це один із найстаріших і найавторитетніших українських музеїв.

Творчість та життям Івана Яковича Франка є прекрасним прикладом існування філософії українського духу, як динамічної, здатної до розвитку і постійного вдосконалення оригінальної системи поглядів, ідеалів, вірувань, надій, любові, честі, гідності, совісті та порядності.

«Ми мусимо навчитися чути себе українцями – не галицькими, не буковинськими, а українцями без офіціальних кордонів… Треба витворити з величезної етнічної маси українського народу українську націю, суцільний культурний організм, здібний до самостійного культурного й політичного життя» – сказава І.Франко.

Це заняття об’єднало філософію, етнографію, українську літературу, природознавство та образотворче мистецтво.

Здобувачі освіти щиро вдячні за цікаві розповіді, які залишили незабутні враження.

#ВСЕЗАРАДИПЕРЕМОГИ????????

Share Your Valuable Opinions