КОНКУРС ПАТРІОТИЧНОЇ ПІСНІ – 2024

Українці — незламні.

Коли погано — плачуть,

коли дуже погано — співають…!”

Ліна Костенко

Сьогодні, 28.02.2024, під супровід Державного Гімну України, Гімну ВСП “ЛФК ЛНУП” та Церковного Гімну розпочався перший день загальноколеджівського КОНКУРСУ ПАТРІОТИЧНОЇ ПІСНІ.

Мета такого конкурсу-огляду полягає у популяризації патріотичних пісенних творів національно-патріотичного спрямування, які оспівують звитягу, мужність та подвиги наших воїнів-оборонців; формування національної свідомості, зміцнення та виховання у молодого покоління національної ідеї через українську патріотичну пісню; популяризація в молодіжному середовищі інтересу до героїчного минулого українського народу.

У перший день Конкурсу участь взяли усі академічні групи фахового коледжу І – ІІ курсів всіх спеціальностей разом зі своїми кураторами. Кожна група підготувала обов’язковий твір (на вибір групи): стрілецькі, повстанські, козацькі пісні або сучасні твори відомих авторів – виконавців чи гуртів сучасності патріотичного спрямування.

Насправді, сьогодні українці співають всюди — на фронті й у тилу, у бомбосховищах і під ворожими обстрілами, в оточенні й у окупації. Українські пісні не тільки допомагають нам психологічно і повертають нам себе справжніх, істинних, а й наближають нашу перемогу.

ДАЛІ БУДЕ….

#ВСЕЗАРАДИПЕРЕМОГИ????????

 

Share Your Valuable Opinions