ВЧИМОСЯ, ДИСКУТУЄМО, ТРЕНУЄМОСЬ

Новий весняний день – 9 квітня 2024 року, додав наснаги до продовження інтерактивного тренінгу «Бізнес-гра для фермерів». В рамках співпраці університету з його структурними підрозділами на захід завітав професор Юрій ГУБЕНІ – завідувач Кафедра підприємництва та торгівлі, ЛНУП

Почесні гості:

Роман КОМІНЯРСЬКИЙ – координатор проєкту «Розумний Город»;

Дмитро МОРОЗ – менеджер соціальних проєктів Контінентал Фармерз Груп.

Але головними все ж були учасники тренінгу, які з позитивними емоціями від вчорашнього дня, прибули в навчальну аудиторію з роздумами та виконаними домашніми завданнями. Команди, які представляли умовні фермерські господарства, ділились розрахунками та своїми міркуваннями.

Новий день приніс складні знання з доходів, прибутку та ліквідності. Обрахунок собівартості та націнки, визначення основних та оборотних засобів, планування грошових потоків («кеш-флоу») – на прикладах та у розрахунках старанно пояснює Руслана ЙОВКО.

Розв’язування кейсів – це ще один цікавий прийом тренінгу. Здобувач освіти Кирило БАРИЛЯК сміливо взявся за розрахунки – і результати «збиток 500 гр. одиниць» його трохи засмутив. Здобувачка освіти Анна КАМІНСЬКА спробувала визначити та прорахувати рух грошових коштів – і там теж чекав негативний результат. Лише початкові кошти на старті розрахунків трохи «врятували ситуацію». Баланс на планшетному полі теж відобразив ці розрахунки: господарські операції змінили співвідношення активів та пасивів (мінус 200 гр. одиниць).

ДАЛІ БУДЕ…

Share Your Valuable Opinions