Екскурсія в меморіальний музей тоталітарних режимів Територія терору

☑️05.10 2022 студенти другого курсу спеціальності «Галузеве машинобудування» під керівництвом кураторки групи Ірини Рак-Лепцьо з метою національно-патріотичного виховання відвідали меморіальний музей тоталітарних режимів Територія терору, де мали можливість ознайомитись з фактами та свідченнями трагічних сторінок історії України середини ХХ століття у контексті викликів сучасності.

☑️В середині ХХ століття Україна стала територією терору двох кривавих тоталітарних режимів – нацистського та радянського, котрі пропустили населення нашої країни через свої “машини смерті”.☑️ втрачали свої життя, рідні домівки внаслідок депортацій і примусових депортацій, що супроводжувались терором, репресіями, обмеженням політичних, соціальних, економічних і культурних прав. В ХХІ столітті Україна знову зіткнулась з кривавим тоталітарним режимом у вигляді російської федерації, котра на окупованих територіях України знову вчиняє страшні злочини проти нашого народу у формі вбивств, катувань, депортацій.

☑️З метою донесення до молодого покоління об’єктивної інформації про злочини тоталітарних режимів, співставленням з сучасністю, а також формуванню уміння всебічно оцінювати історичні події і явища,

☑️Велика подяка науковому співробітнику музею Юрію Коденко за цікаву і пізнавальну екскурсію.

Share Your Valuable Opinions